Main Menu-01
Main Menu-02
Main Menu-09
Main Menu-03
Main Menu-04
Main Menu-05

QUÈ ÉS ITACA?
Itaca és un C.E.I. (Centre d’Educació Infantil) reconegut per la Conselleria d’Educació i imparteix 1er cicle de 0 a 3 anys, (en règim privat) i 2on cicle de 3 a 6 anys, (en règim concertat).

Per donar continuïtat als nostres alumnes tenim adscripcions amb: Ntra. Sra. de Montesion i tenim acords de col·laboració i continuació amb el centre privat LLUIS VIVES.

HORARI DE SECRETARIA
De dilluns a dijous de 9 a 11 h.
tel: 971 45 36 43

secretaria@escolaitaca.com

HORARI DE L’ESCOLA
HORARI GENERAL: de 7:30 a 17:00 h.
SEGON CICLE Concertat horari lectiu: de 9 a 12 i 14 a 16 h.

VACANCES
Seguim el calendari de la Conselleria d’Educació i oferim activitats lúdiques en l’època de vacances (Nadal, Setmana Santa, Juliol i Agost).

VISITES AL CENTRE
Demanar hora a secretaría per correu electrònic o telefon

CUINA PRÒPIA
S’elaboren cada dia diferents menús en funció de les edats dels infants, de les estacions de l’any i dels casos específics.

ACTIVITATS
A totes les aules hi ha activitats amb llengua anglesa.
Jocs de la descuberta: panera dels tresors, joc heurístic, experimentació, petits projectes, psicomotricitat, plàstica, expressió i comunicació… Complementàries (anglès, natació,sortides educatives,colònies, tallers…) Extraescolars (ballet, teatre, música, esport,…)

ATENCIÓ A LA DIVERSITAT
Amb l’assessorement d’una psicopedagoga, d’una logopeda i d’una assistent social. També comptam amb un P-T. (pedagogia terapèutica) per infants de 3 a 6 anys i d’una psicòloga per 0 a 3 anys.

ESCOLA DE PARES
Fem trobades de pares-fills-mestres per compartir jocs, tallers, vivències i xarrades que ens ajudan a comprendre un poc més aquest món dels infants.

PERSONAL
El nostre personal és titulat i esta compromès a fer una formació continuada.