Serveis

La nostra escola ofereix els següents serveis de gran qualitat, a continuació us expliquem alguns d’ells.

il·lustració infantil feta de formes per la secció de serveis

Cuina pròpia amb menjar casolá.

Creiem en una alimentació saludable i amb 0 sucres afegits, per això el nostre menú està elaborat amb aliments propis de cada estació i de proximitat amb la intenció d’oferir aliment de qualitat i ajudar al mediambient.

Sortides educatives.

Cada sortida forma part d’una situació d’aprenentatge i estan pensades per enriquir el coneixement dels infants i estimular la curiositat i l’exploració.

Gratuït a 1r cicle.

El nostre centre ofereix les 4 hores gratuïtes de 8:00h a 12:00h. Ajudes de l’Ajuntament i de la Conselleria d’Educació.

Obert tot l'any.

A l’estiu oferim tallers amb activitats com esports, tallers de cuina, manualitats i jocs d’aigua!

Plataforma digital.

Disposem d’una agenda digital que permet saber com li ha anat el dia a l’infant (menjar, migdiada, etc.) i tenir accés a l’horari, correus i fotos d’activitats.

Celebram les festes tradicionals.

A través d’aquestes festes transmetem als nostres alumnes la riquesa de la nostra cultura i tradicions. Cada festa és una oportunitat per aprendre, respectar i valorar la diversitat que ens envolta!

Activitats extraescolars.

Aquestes activitats lúdiques complementen i enriqueixen els aprenentatges dels infants. Activitats extraescolars que ofereim: anglès, psicoballet, esports i jocs, kidsdance.